Traduction française : Polaris et Cedricdd de L'Alliance Francophone


Index :: BAM! Bug Report :: Switching "No new work" flag in a projects host list does not work

Pages: [1]
Author
Message
Curly
PM
BOINCstats SOFA member
BAM!-ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,524,415
World-rank: 4,750
Posted 2012-05-18 09:15:09
I wanted to switch the "No new work" flag in the projects hosts list (Simap as example).

I clicked on a host line and switched the check state of the "No new work" checkbox. But the changes are lost after a reload of the page.
[BOINCstats] Willy
PM Profile
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!-ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9031
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,764
Posted 2012-05-18 09:39:32 , last modified: 2012-05-18 09:40:34
Which browser + version?

I used this during the Pentathlon in FF and Chrome on Windows and it worked.

Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Curly
PM
BOINCstats SOFA member
BAM!-ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,524,415
World-rank: 4,750
Posted 2012-05-18 11:30:56
Using Firefox 12.

Switching the flag in a hosts project list is working (Host List -> Click on one host, then "Edit projects&quot.
[BOINCstats] Willy
PM Profile
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!-ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9031
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,764
Posted 2012-05-18 11:57:15
Sorry, can't reproduce it. Tested it again in FF-12.2 and Chrome and it works. Selecting, deselecting, after every page refresh it shows as expected.

Are there any errors?

Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Curly
PM
BOINCstats SOFA member
BAM!-ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,524,415
World-rank: 4,750
Posted 2012-05-18 13:38:54 , last modified: 2012-05-18 13:44:02
Firefox error console shows an error when changing the value of a checkbox:
Error: projectID is not defined
Source: http://boincstats.com/en/js/bs.bam_project_hosts.js
Line: 204


Edit: Every checkbox keeps its changed state. But the check image keeps the same when selecting another row.
[BOINCstats] Willy
PM Profile
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!-ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9031
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,764
Posted 2012-05-18 15:16:06
Can you open the source of the page, and search for "projectID=". It's encapsulated in a script section (<script type="text/javascript"> ...... </script&gt, please post that entire section.

Does the sorting of the table work on that page?

Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Curly
PM
BOINCstats SOFA member
BAM!-ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,524,415
World-rank: 4,750
Posted 2012-05-18 15:59:12
Sorting of the table is working.

Script section with the projectID:
Code:
<script type="text/javascript">
//Flattr
(function() {
var s = document.createElement('script'), t = document.getElementsByTagName('script')[0];
s.type = 'text/javascript';
s.async = true;
s.src = 'http://api.flattr.com/js/0.6/load.js?mode=auto';
t.parentNode.insertBefore(s, t);
})();
//-Flattr
function OnLoad() {
User = new Array();
User["user_name"] = "Curly";
User["id"] = "2588";
User["country"] = "Germany";
User["menuStatus"] = "";
languageCode = "en";
menuStatus="";
noEditToggle=false;
$('#tblHosts').tablesorter({headers: {
4:{sorter: false},
5:{sorter: false},
6:{sorter: false},
7:{sorter: false},
8:{sorter: false},
9:{sorter: false},
10:{sorter: false}
}
,widgets: ['zebra']
,sortList: [[0,0]]
});
$('#tblGroups').tablesorter({headers: {
2:{sorter: false},
3:{sorter: false},
4:{sorter: false},
5:{sorter: false},
6:{sorter: false},
7:{sorter: false},
8:{sorter: false}
}
,widgets: ['zebra']
,sortList: [[0,0]]
});
HighlightRow('tblHosts');
noEditToggle=false;
noRedirectHost=false;
projectID=18;
activeHostID=0;
if (typeof(FlattrLoader) != 'undefined') {FlattrLoader.setup();}
}
</script>
[BOINCstats] Willy
PM Profile
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!-ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9031
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,764
Posted 2012-05-18 16:22:39
Looks fine. And with sorting working, I'm wondering why projectID isn't initialized.

Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
[BOINCstats] Willy
PM Profile
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!-ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9031
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,764
Posted 2012-05-18 16:25:51
I've put the projectID before the tablesorter in the code. I have doubts. But try it.

Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Curly
PM
BOINCstats SOFA member
BAM!-ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,524,415
World-rank: 4,750
Posted 2012-05-18 17:02:32
It works! Thank you.
Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: Switching "No new work" flag in a projects host list does not work
Reason: